27 Ocak 2013 Pazar

Antalya Kobi Platformu


Antalya Kobi Platformu

İş hayatında, özellikle de günümüzün rekabetçi koşullarında işinizi geliştirmenin zorluklarını, bunları aşabilmek için en etkin kaynaklara ve çözümlere ulaşmanın yolunu biliyoruz.

İşte bu ayrıcalığı daha iyi hissedebilmeniz için Siz değerli KOBİ’lere özel bir site hazırladık:  Tamamen kullanıcı dostu mantığıyla hazırlanan ve AntalyaKOBİ.com, gücünü adından alarak Antalya'daki  KOBİ’lerin gerek duyabileceği bilgi ve birikimleri barındıracak şekilde tasarlandı.

KOBİ’lerin Sitesi…

Başta Küçük ve Orta Boy İşletmeler olmak üzere, ticari kesimin bilgi edinmesine, gelişimine, eğitimine katkı sağlayan, en güncel konuların ve haberlerin paylaşıldığı, yol gösterici bir site olan sitemiz, işletmeniz için bir kılavuz rolü üstlenmektedir.









...

1 yorum:

  1. “Hafta sonunun 4'ünde kiralık bir mülk satın alma fırsatını yakaladım. Bay Lee hızlı yanıt verdi ve ilk kez kiralık bir mülk satın almak için kredi aldığım için, kredi sürecini yürütmeme yardımcı oldu. İyi ve nazik bir kredi veren Bay Lee ile çalışmak harika bir deneyimdi. Bir mülk satın almak veya işletme amacını finanse etmek için kredi aramaktan vazgeçerseniz, Bay Lee size bu tür bir süreçte yardımcı olabilir, burada ayrıntılarını WhatsApp + 1-989-394-3740. / 247officedept@gmail.com! "

    YanıtlaSil